SC Detroit Engineering Company SRL
0769.999.333 /+40.314.253.526

Home page

Termeni si Conditii

Site-ul www.goldenled.ro, numit in continuare GOLDEN LED, este proprietatea SC SC Detroit Engineering Company SRL S.R.L. inregistrata in Bucuresti, Str.Baicului , Nr 70, Sector 2, J40/2141/2019, CUI/CIF: RO40660464, numita in continuare SC Detroit Engineering Company  S.R.L

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.  SC Detroit Engineering Company SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". SC Detroit Engineering Company SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul GOLDEN LED si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  SC Detroit Engineering Company SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre GOLDEN LED este limitat, neexclusiv si revocabil si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC Detroit Engineering Company SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.