SC Golden Light 21st Century SRL
0769.999.333 /+40.314.253.526

Home page

Termeni si Conditii

Site-ul www.goldenled.ro, numit in continuare GOLDEN LED, este proprietatea SC GOLDEN LIGHT 21st CENTURY S.R.L. inregistrata in Bucuresti, Str.Baicului , Nr 70, Sector 2, J40/9814/2013, CUI/CIF: RO32101127, numita in continuare SC GOLDEN LIGHT 21st CENTURY S.R.L

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.  GOLDEN LIGHT 21st CENTURY S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". GOLDEN LIGHT 21st CENTURY S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul GOLDEN LED si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  GOLDEN LIGHT 21st CENTURY S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre GOLDEN LED este limitat, neexclusiv si revocabil si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru GOLDEN LIGHT 21st CENTURY S.R.L sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.