SC Detroit Engineering Company SRL
0769.999.333 /+40.314.253.526

Home page

Media Events

AMBIENT EXPO 2014, targ reprezentativ in domeniu pentru Europa Centrala si de Sud-Est, reuneste cele mai importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare. Evenimentul se adreseaza atat companiilor din sectorul home&deco, cat si publicului larg, interesat sa ia pulsul noilor tendinte in materie de tehnologie si design.

Un accent deosebit se pune pe expunerea tendintelor in design interior, precum si pe consilierea pentru proiecte de decorare a locuintei, biroului.

  
 

IEAS 2014
International Electric & Automation Show, IEAS - eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice si automatizarilor industriale. 

Evenimentul de echipamente electrice si automatizari, IEAS, organizat sub conceptul „Business is sharing”, ofera printre cele mai bune solutii business to business, faciliteaza schimbul de informatii si creeaza un  mediu de afaceri atractiv. In acelasi timp cu IEAS are loc si  Congresului de Energie si Echipamente Electrice din Romania (CEEER).

Evenimentul se desfasoara in locatia traditionala din Bucuresti, Palatul Parlamentului in salile Unirii, Take Ionescu, I.C.Bratianu si Nicolae Balcescu.

Evenimentul are un format business to business si se adreseaza in mare masura tuturor industrilor din Romania, insa cu precadere catre urmatoarele zone: industria de echipamente electrice si automatizari, industria energetica, industria electonica si electrotehnica, productia si distributia de energie electrica, industria nucleara, industia constructiilor, industria auto, industria feroviara, industria navala, industria aeronautica, industia alimentara, industria petroliera si metalurgica, industria chimica, industria maselor plastice, industria lemnului, Horeca, It&c, telecomunicatii, energie regenerabila, si alte industrii sau domenii tangentiale. 

 

 

ROMHOTEL 2014
ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante

Cea mai reprezentativa expozitie din Romania destinata industriei Horeca, ROMHOTEL va avea loc in perioada 13 – 16 noiembrie 2014, in Pavilioanele C5 si C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

O expozitie cu traditie, ajunsa la a XXII-a editie, ROMHOTEL reprezinta platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare, asa cum este industria ospitalitatii romanesti. Imbinand functionalitatea cu estetica, ROMHOTEL ofera cele mai noi si atractive solutii de dotari pentru hoteluri, restaurante, cafenele si baruri, dar si echipamente de ultima generatie folosite in cadrul acestora.

 

AMBIENT EXPO 2015
AMBIENT EXPO - Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine.

Golden Light 21 ST Century a participat la targul international Construct Expo Ambient, in perioada 26-29 Martie, la centrul expozitional Romexpo din Bucuresti, firma fiind la cea de-a doua participare. Timp de patru zile, Golden Light 21st Century  a prezentat vizitatorilor sai   solutii pentru diverse aplicatii de iluminat industriale, casnice si nu in ultimul rand arhitecturale toate avand la baza noua tehnologie LED.

Multumim pe aceeasta cale vizitatoriilor cat si partenerior nostri.