SC Detroit Engineering Company SRL
0769.999.333 /+40.314.253.526

Home page

Despre noi

Din dorinta de a oferi clientilor  o gama variata de obiecte/corpuri de iluminat de inalta calitate bazate pe tehnologia LED.

Aceasta tehnologie  reprezinta  cea mai performanta sursa de iluminat artificiala din cele cunoscute pana in prezent  folosita la scara larga, inlocuind cu succes becurile cu incandescenta, becurile cu halogen sau becurile fluorescente (economice).Folosind aceasta tehnologie se realizeaza o economie de energie electrica de pana la 85%. Inlocuirea propriu-zisa a becurilor actuale cu corpuri de iluminat cu led se face foarte usor, fara a fi necesare modificari ale instalatiei electrice.

Corpurile de iluminat cu LED suporta foarte bine fluctuatiile de tensiune, majoritatea produselor noastre functionand la o scala de 85-265V,  permitand utilizarea lor si la un voltaj scazut fata de alte produse similare de pe piata noastra ,care sunt functionale intr-o variatie mica de 220-240V apropiata de  tensiunea nominala a retelei electrice. 

Ciclul de stins-aprins nu influenteaza corpurile cu LED, ele comportandu-se excelent deoarece  nu se pot arde decat daca sunt supuse unei supratensiuni, in plus aceste corpuri de iluminat cu tehnologia LED au o durata indelungata de viata, de peste 50.000 de ore , 2 ani garantie  , sunt rezistente si reciclabile .

 

GOLDEN LED

Str. Baicului, Nr. 70,Sector 2, Bucuresti

SHOWROOM: Bd. Ion Mihalache, Nr. 45, Sector 1, Bucuresti